Kategorier

Tags

økse

Persondatapolitik

Denne persondatapolitik beskriver, hvordan Linå A/S (vi, os, vores) indsamler, opbevarer og behandler oplysninger om dig. Persondatapolitikken gælder for alle de personoplysninger, som vi indsamler via Hanghoi.dk, samt for de oplysninger, du afgiver til os, når du besøger Hanghoi.dk eller kontakter os på telefon eller mail.

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på Hanghoi.dk er Linå A/S. Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information, er du velkommen til at kontakte os:

Linå A/S
Bergsøesvej 11
8600 Silkeborg
Tlf: +45 4656 4444
E-mail: hanghoi@hanghoi.dk
CVR-nr.: DK25790294

Indsamling af personoplysninger
Ordre/Anmodning om tilbud
Når du foretager et køb på Hanghoi.dk eller anmoder om et tilbud på én eller flere af vores varer, indsamler vi oplysninger om dig, dvs. navn, leveringsadresse, e-mail, telefonnummer, betalingsoplysninger og dit køb. 

Dine kontaktoplysninger som navn og adresse har vi brug for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os, samt for at kunne administrere en eventuel returnering/reklamation. Din e-mail indsamler vi for at kunne sende dig en ordre- og leveringsbekræftelse. Dit telefonnummer bliver dit kundenummer hos os og bruges kun, såfremt det er nødvendigt at kontakte dig i forbindelse med behandlingen af din bestilling. Når du betaler for dit produkt, registrerer vi dit navn, dine kortdata, din IP-adresse og købstidspunktet. Disse oplysninger anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale, samt til efterforskning af svindel med eksempelvis betalingskort, hvis det er påkrævet.

Dine ordreoplysninger bruger vi også til at kunne opfylde vores bogføringsmæssige forpligtelser iht. bogføringsloven. Ifølge bogføringsloven har vi pligt til at opbevare disse informationer i minimum 5 år.

Ønsker du ikke at afgive de persondata, som vi indsamler for at gennemføre et køb, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os.

Cookies
Når du besøger Hanghoi.dk (også kaldet webshoppen), indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af webshoppen. Vi registrerer f.eks. hvilke søgetermer du indtaster, din IP-adresse samt informationer om hvilke undersider du har besøgt og hvor længe. Desuden indsamler vi tekniske informationer om f.eks. din browsertype og dit styresystem. Dette sker med henblik på at kunne optimere vores webshop samt for at kunne foretage målrettet markedsføring. Nogen af disse oplysninger er derudover nødvendige for at kunne udnytte alle webshoppens funktioner. Vi benytter cookies til indsamling af disse data. Klik her og læs hele vores cookiepolitik.

Nyhedsbrev
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, indsamler vi dit navn, din e-mail og registrerer dine interesseområder samt giver du os lov til at sende dig e-mailmarkedsføring 1-3 gange om måneden, alt efter dine valgte interesser. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og framelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på afmeldelseslinket i bunden af det nyhedsbrev, du har modtaget, eller ved at sende os en mail på firma@linaa.dk.

Brug af databehandlere
De personoplysninger, du afgiver til os, betragtes som fortrolige og behandles med største forsigtighed. Vi videregiver persondata til udvalgte samarbejdspartnere. Vores samarbejdspartnere behandler eller anvender oplysninger under fortrolighed og efter ordre fra os. De må aldrig benytte data til andet formål, end det som vi har givet dem.

Vi overlader data til tekniske samarbejdspartnere, som forestår drift, udvikling og hosting af servere og webshop. Vi overgiver derudover data til samarbejdspartnere i forbindelse med udsendelse af nyhedsbrev, forbedring af webshoppen, markedsføring samt til kommunikation via mail- og chatsystem. Derudover udleverer vi navn, adresse, e-mail og telefonnummer til det fragtfirma, der står for leveringen af din bestilling.

Dine personoplysninger videregives eller sælges på ingen måde til andre end vores samarbejdspartnere, med mindre der er tale om særlige omstændigheder, f.eks. krav om udlevering af data fra en dansk myndighed iht. dansk lovgivning eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Videregives dine oplysninger i forbindelse med virksomhedsændringer, vil det ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning.

Dine rettigheder
Ifølge loven (indsigtsretten) har du ret til at henvende dig til os for at få at vide, om vi opbevarer oplysninger om dig og i så fald hvilke, hvad formålet med disse oplysninger er, hvem modtagerne af oplysningerne er, samt hvor disse oplysninger stammer fra.

Du kan henvende dig skriftligt til os på hanghoi@hanghoi.dk eller pr. brev til vores postadresse. Sender du en indsigtsanmodning, skal du medsende dokumentation, for at du er den pågældende person. Vi besvarer din forespørgsel inden for 4 uger.

Såfremt dine personoplysninger er forkerte eller ufuldstændige, kan du altid få dem rettet/ændret (retten til berigtigelse). Bliver du opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, vi har registreret om dig, opfordrer vi dig til kontakte os på hanghoi@hanghoi.dk, så oplysningerne kan blive korrigeret/opdateret.

Du kan i nogle tilfælde få alle eller visse persondata slettet (retten til sletning), såfremt du ønsker det. I det omfang dine oplysninger er nødvendige, f.eks. for at vi kan overholde vores bogføringsmæssige forpligtelser, er vi ikke forpligtet til at slette dine personoplysninger.

Du kan altid tilbagekalde det samtykke, du har givet i forbindelse med modtagelsen af vores nyhedsbrev. Tilbagekaldelsen kan altid ske via et link i de udsendte nyhedsbreve (frameld mig nyhedsbrevet) eller ved at sende os en mail på hanghoi@hanghoi.dk.

Du har altid mulighed for at henvende dig til os for at få dine personlige data udleveret i et almindeligt anvendt format samt til at overføre (portere) disse data til en anden dataansvarlig.

Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af de personlige data, som vi indsamler til brug for at forbedre funktioner på webshoppen og opbygningen samt til en eventuel direkte markedsføring (retten til indsigelse). I din skriftlige indsigelse skal du specificere, hvilken behandling du gør indsigelse imod.

Retten til at klage
Du kan altid klage over vores behandling af dine personlige data til Datatilsynet. Dette gør du ved at henvende dig til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, dt@datatilsynet.dk (mail) eller +45 33 19 32 00 (telefon).

Sletning af persondata
Oplysninger, du har givet til os i forbindelse med tilmelding til vores nyhedsbrev, slettes, når du trækker dit samtykke tilbage (framelder dig nyhedsbrevet).

De oplysninger, du har givet til os ved afgivelse af din ordre (dvs. navn, adresse, telefonnummer, e-mail og oversigt over bestilte varer) opbevarer vi i minimum 5 år.

Oplysninger indsamlet via Google om din adfærd på og ved brug af Hanghoi.dk slettes automatisk efter 38 måneder.

Sikkerhed
Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes, samt mod at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at kunne udføre deres arbejde, har adgang til disse.

Ændringer i persondatapolitikken
Vi er til enhver tid berettiget til at lave ændringer i vores persondatapolitik. Du vil altid kunne finde en opdateret version af persondatapolitikken på Hanghoi.dk.

Sidst opdateret 7. juni 2018